Veel gestelde vragen

Ik zou in aanmerking willen komen voor een persaccreditatie, hoe kan ik die aanvragen?

Onder de kop media/accreditatie 2016 kunt u de voorwaarden lezen die gelden voor een pers accreditatie. Meent  na het lezen hiervan in aanmerking te komen voor een pers accreditatie dan kunt het formulier op diezelfde pagina invullen. Alleen op deze manier maakt u kans om als pers een accreditatie te verkrijgen. Aan de kassa kan deze niet meer worden verleend.

Ik heb een klassieke auto, kan ik mij inschrijven voor het Concours?

Of u met uw klassieker aan het concours kunt deelnemen hangt af van het type auto en of deze aan alle reglementaire voorwaarden voldoet. Om te weten te komen of u kunt deelnemen, stuur dan een mail met daarin uw gegevens, alsmede informatie over de auto waarmee u wilt meedoen naar het de organisatie op: info@classicevents.nl

Is er een overzicht van hotels in de buurt van het evenement?
Op deze website onder de kop bezoekers/overnachten vind u een aantal hotels in de directe omgeving van het evenementen terrein met de bijbehorende contact gegevens.

Is het evenement ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel?
Het evenement heeft plaats op de grasvelden voor Paleis Het Loo, hierdoor is het waarschijnlijk wel toegankelijk maar niet rolstoel vriendelijk. Paleis Het Loo is rolstoel- en rollatortoegankelijk, maar door de beperkingen in het gebouw en de aanwezigheid van grindpaden in de tuinen, niet rolstoelvriendelijk.
Begeleiders van individuele bezoekers betalen de reguliere entree. Op de parkeerplaats (Amersfoortseweg) zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Kan ik met mijn auto op het evenementen terrein parkeren?
De parkeerplaats van Paleis Het Loo is tijdens de evenementen dagen gereserveerd voor invaliden en VIP gasten. Komt u met een klassieke auto (van voor 1976) dan kunt u parkeren op het evenementen terrein (ingang via Loseweg). Komt u met uw moderne auto dan volgt u de borden naar de door ons aangewezen parkeerplaatsen en shuttle bussen (gratis) brengen u dan naar en van het terrein.

Mag ik mijn hond meenemen naar het evenement?
Honden zijn helaas niet toegestaan op het terrein. In de eerste plaats vanwege de veiligheid van de sprintlaan.  Hulp- en geleide- honden worden uiteraard toegelaten.

Ik heb een museum jaarkaart, kan ik daarmee ook naar binnen?
U heeft geen recht op toegang of korting op de entreeprijs met een Museum jaarkaart. U dient gewoon een entreekaart te kopen (in de voorverkoop of aan de kassa)!

Ik ben of begeleid een invalide?
U dient net als alle andere bezoekers een entreekaart te kopen (in de voorverkoop of aan de kassa)!