Info voor omwonenden 2018

Geachte buurtbewoner,

Het Concours d’élégance op Paleis Het Loo vindt in 2018 plaats op 29, 30 juni en 1 juli. Wij zijn er trots op dat wij inmiddels het 14e Concours d’élégance op Paleis Het Loo mogen en kunnen organiseren.

Wij doen er alles aan om de overlast in de buurt door parkeren te minimaliseren en hebben diverse extra parkeerplekken op en om het terrein aangewezen in overleg met de gemeente.
Door voldoende en vernieuwde wegbewijzering hopen wij dat onze bezoekers zich zoveel mogelijk aan de aangewezen parkeerplaatsen houden.

Om de drukte op de zaterdag en zondag morgen zoveel mogelijk te beperken hebben wij de leveranciers en exposanten gevraagd zoveel mogelijk op vrijdag aan te leveren. Uiteraard zal het door de toestroom van bezoekers aan ons evenement en de vele andere evenementen in Apeldoorn dit betreffende weekend, drukker zijn dan gebruikelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Veiligheid

Om de veiligheid van de deelnemende auto’s zoveel mogelijk te garanderen, zullen wij langs het schapenhek dat de grasvelden voor het paleis omringt, hogere hekken plaatsen. Deze zullen er maximaal 1 week staan. Dit maakt de toegangscontrole en bewaking van het terrein voor de organistie een stuk makkelijker. Ook hiervoor vragen wij uw begrip.

Op de zaterdagavond zal er in de grote tent op het veld aan de Loseweg een BBQ worden gehouden met live muziek. Dit zal uiterlijk tot 00:00 uur duren.

Wij wensen u namens de organisatie van het Concours d’élégance een prettig weekeinde en hopen dat u komt genieten van al het moois wat er te zien is. Kaarten zijn tegen gereduceerd tarief te koop via de link op de website en bij Ticketpoint.

Vriendelijke groet,

Jan-Peter Nijmeijers

Timo Rietbergen