Parkeren

Bezoeker met klassieker

Komt u als bezoeker met uw eigen klassieker dan bieden wij u de mogelijkheid om deze, zolang er ruimte is, gratis te parkeren op het evenementen terrein. Inzittenden dienen uiteraard in het bezit te zijn van een entree bewijs. Om op de klassieker parkeerplaats te komen volgt u de hiervoor geplaatste weg bewijzering. Onder een klassieker verstaan wij een auto die gebouwd is voor 1976.IMG_6590

Parkeeradres voor bezoeker met klassieker (zolang er ruimte is): ingang via Loseweg.
Navigatie advies Google Maps: Apeldoorn, Loseweg 144, 7315 HA

Bezoeker met moderne auto
Komt u met de moderne auto naar het concours dan kunnen wij u sinds dit jaar in de directe omgeving een parkeerplaats garanderen. De ingang hiervan bevind zich aan de Amersfoortseweg. navigatie adres: Apeldoorn, 7313 AA.

De kosten van het parkeren bedraagt €5,-. Het is mogelijk om bij de kassa’s van het evenement een uitrijkaart aan te schaffen.

Parkeerplaats vol?
Omdat we een maximaal aantal parkeerplekken hebben, hebben we ook voor u de Q-park garage in de stad gereserveerd vanwaar wij u met oldtimer bussen naar het evenement heen en terug zullen brengen.

Het adres hiervan is:
Q-Park (Museum Centrum)
Parkeergarage
Roggestraat 133
Apeldoorn

Let op

Door de ligging en de woonhuizen direct om het Paleis is er geen openbare parkeer gelegenheid om uw auto neer te zetten en de gemeente zal streng controleren op het fout parkeren in de woonwijken rondom het Paleis. Wij vragen u dan ook dringend om de weg bewijzering te volgen naar de parkeerplaatsen.

Invaliden Parkeren

Indien u in het bezit bent van een invalidekaart kunt u parkeren op de speciaal voor u gereserveerde plekken op de parkeerplaats van Paleis Het Loo. De ingang hiervan bevind zich aan de Amersfoortseweg. navigatie adres: Apeldoorn, 7313 AA

Routebeschrijving Concours d’élégance

Eigen vervoer

Apeldoorn is te bereiken vanaf A1 en A50.

  • Vanuit richting Amersfoort (A1): afslag Hoenderloo naar de Europaweg/ N304 (afrit 19)
  • Vanuit richting Deventer (A1): afslag Voorst naar N325 richting Apeldoorn (afrit 21),
  • Vanuit richting Zwolle (A50): afslag Apeldoorn-Noord (afrit 25)
  • Vanuit Arnhem (A50) afslag Hoenderloo-Beekbergen (afrit 22)

 

Openbaar vervoer vanaf Apeldoorn NS Station met buslijn 16 en 102. 

NB Volgens Dienstregeling Syntus via www.syntus.nl

Te voet circa 40 minuten vanaf NS-station.