Sponsors

Grootste klassiekerfeest van Nederland

CDK_0219

 

De 11e editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn staat weer voor de deur. Het grootste klassiekerevenement in Nederland vindt plaats op

21 en 22  juni 2014.

Voor de 11de editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo is de opzet van het terrein volledig omgegooid. De indeling van de velden zullen erg verschillen met de opzet zoals die nu 10 keer is gehouden.DSC_0347

De auto’s die deelnemen aan het Internationale concours zullen een mooier podium krijgen op de Bassecourt en de straten in het Paleispark en staan dus niet meer op het gras. Het nationale concours verhuist naar de punt van het gras aan de paleis kant en de deelnemers aan de sprint staan opgesteld voor de sponsor van de sprint, Vredestein. Ook hopen wij u dit jaar te kunnen verrassen met nieuwe acts “boven” het Paleis.

Kortom alles wordt uit de kast getrokken om van de 11de editie een nog groter spektakel te maken dan het al is, met als centraal middeCDK_0219lpunt “Paleis Het Loo”. Een mooier decor voor een feestje is niet te bedenken in Nederland.

Niet nieuw maar wel succesvol en dus weer terug zullen de diverse merk- of themagebonden displays op het concoursterrein zijn. Het idee is om vier opvallende, spraakmakende of bijzondere modellen van een merk of volgens een bepaald thema samen te voegen om zo interessante ‘tentoonstellingen’ binnen het autofeest te creëren.

We streven wederom naar een goede mix van unieke, exclusieve automobielen en bereikbare ontwerpen uit het verleden. Dat laatste doen we onder meer met de klassiekerparkeerplaats op het concoursterrein. Daar kunnen bezoekers met hun klassieke auto, gratis parkeren. Dat levert altijd een bonte verzameling op van  leuke, mooie en bijzonders klassiekers.

Op het terrein rond het paleis zal voorts van alles te beleven zijn voor jong en oud, man en vrouw. Denk daarbij aan tal van kleine winkeltjes met lifestyle producten, modeshows, optredens van diverse artiesten en heel veel meer.

Wat is er te doen;

Vredestein Classic SprintDSC_0379

Nationaal Concours, de wat meer alledaagse auto’s

Internationaal Concours, de meer unieke stukken

Unieke display’s

Bezoek Paleis Het Loo en de Tuinen

Sponsor paviljoensIMG_6676

Royal Fair, winkelen op koninklijk niveau

Modeshow

Klassieker Parking

Classic Trader verkoop veld

Diverse bands brengen u terug in de tijd

DSC_5440