Route en Parkeren

Route en Parkeren

Paleis Het Loo is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als per auto.

Per klassieke auto

Als u met een klassieke auto komt, kunt u parkeren op onze speciale klassiekerparkeerplaats: de Klassieker Parking. Er zijn veel definities voor het begrip ‘klassieker’, maar in dit geval verstaan we er auto’s onder die ten minste 40 jaar oud zijn.

Parkeren op deze parkeerplaats is gratis, maar alle inzittenden van de auto dienen (uiteraard) in het bezit te zijn van een ticket. De Klassieker Parking is groot, maar niet onbeperkt. Daarom kan het toch noodzakelijk zijn om elders te parkeren.

 • vanaf de A1 (vanuit Amersfoort) neemt u afslag 18 – Paleis Het Loo, vanaf daar wordt het paleis met borden aangegeven
 • vanaf de A1 (vanuit Deventer) volgt u de A50, vervolgens neemt u afslag 25 en volgt u de borden richting het paleis
 • vanaf de A50 (beide richtingen) neemt u afslag 25 en volgt u de borden richting het paleis
 • navigatie-adres: Loseweg 144, 7315 HA Apeldoorn

Per moderne auto

Op het evenemententerrein van Concours d’Élégance zijn niet voldoende parkeerplaatsen voor alle bezoekers, daarom bieden wij u de volgende opties:

Parkeren in Q-park:

Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats? Bestel dan nu uw parkeerplaats op de website van Q-park en ga met een klassieker bus in stijl naar Concours d’Élégance toe (en terug!)! Het vervoer met deze bus is gratis. LET OP! De bus rijdt alleen op zaterdag en zondag!

Het adres van deze parkeergarage is: Q-Park (Museum Centrum), Roggestraat 133, Apeldoorn.

Voor het reserveren van een parkeerplaats, klik dan op de link: https://www.parkr.nl/apeldoorn/concours. LET OP! Reserveren is noodzakelijk.

Details:

 • inrijden tussen 09:00 – 14:00 uur
 • Parkeren kan van 09:00 – 21:00 uur
 • Prijs parkeren; €7,50

Parkeren op het evenemententerrein:

Voor moderne auto’s hebben we een parkeerplaats met een beperkt aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. De ingang hiervan bevindt zich aan de Amersfoortseweg. Het is voor deze parkeerplaats niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats? Bestel dan nu uw parkeerplaats op de website van Q-park en ga met een klassieker bus in stijl naar Concours d’Élégance toe (en terug!) Het vervoer met deze bus is gratis.

 • vanaf de A1 (vanuit Amersfoort) neemt u afslag 18 – Paleis Het Loo, vanaf daar wordt het paleis met borden aangegeven
 • vanaf de A1 (vanuit Deventer) volgt u de A50, vervolgens neemt u afslag 25 en volgt u de borden richting het paleis
 • vanaf de A50 (beide richtingen) neemt u afslag 25 en volgt u de borden richting het paleis
 • navigatie-adres: Amersfoortseweg, 7313 AA Apeldoorn

Details:

 • Inrijden tussen 10:00 – 17:00 uur
 • Parkeren kan van 10:00 – 18:00 uur
 • Prijs parkeren; €7,-
 • Reserveren niet mogelijk, kans is aanwezig dat de parkeerplaats vol is en u wordt doorgestuurd naar Q-park Op vertoon van uw entreeticket voor Concours d’Élégance kunt u bij binnen rijden van de parkeergarage met uw parkeerbewijs (met korting) aanschaffen! LET OP! U dient hiervoor wel al in het bezit te zijn van entreetickets. Betalen kan door middel van pin of contant!

Om overlast voor omwonenden tegen te gaan, wordt er streng gecontroleerd op foutparkeren in de woonwijken rondom Paleis Het Loo. We adviseren u dan ook dringend om gebruik te maken van de bovengenoemde parkeerplaatsen.

Gehandicaptenparkeerplaats

Als u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart kunt u parkeren op de speciaal voor u gereserveerde plekken op de parkeerplaats van Paleis Het Loo. De ingang vindt u aan de Amersfoortseweg. Het navigatie-adres luidt: Apeldoorn, 7313 AA.

Per openbaar vervoer

Vanaf NS Station Apeldoorn kunt u Paleis Het Loo zowel bereiken met buslijn 16 als met lijn 102. Als u lijn 16 (richting Berg & Bos) neemt, stapt u uit bij halte Gedenknaald. Als u lijn 102 (richting Amersfoort) neemt, stapt u uit bij halte Paleis Het Loo.

De dienstregeling kunt u vinden via www.syntus.nl.

Bestel hier uw dagkaarten

Nu verkrijgbaar

Bestel tickets

Huisregels

Om het verblijf voor alle bezoekers van Concours d ‘Élégance zo prettig mogelijk te laten zijn, gelden voor bezoek aan en verblijf op dit evenement, tenminste de onderstaande huisregels.   Bezoekers van Concours d ‘Élégance:   AANSPRAKELIJKHEID Betreden de evenementenlocatie op eigen risico. Organisator Classic Events aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade, uit welke hoofde…

Meer info

Bezoekersinfo

Bezoekersinfo We kijken er naar uit om u te ontvangen bij de veertiende editie van het Concours d’Élégance Paleis Het Loo. Op deze pagina’s vindt u informatie over het evenement. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.  

Meer info

Dresscode

Period dress preferred Niet verplicht, wel gewaardeerd: passende kleding. Een mooie hoed en een jasje voor de heren worden op prijs gesteld, net als een mooie jurk voor de dames. Voor onze Club d’Élégance geldt wel een dresscode. Mocht u geen period dress hebben, dan vragen we u daar gekleed te gaan in tenue de…

Meer info

Overnachten

Overnachten   Bastion Hotel Apeldoorn   Het is mogelijk om in het weekend van 29 juni t/m zondag 1 juli een kamer te boeken met korting in het Bastion Hotel Apeldoorn. Voor het boeken van een kamer met een verlaagd tarief: klik hier. Loolaan 556 7315 AG Apeldoorn 055 579 1255 bastionhotels.nl Van der Valk Hotel…

Meer info

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen Hieronder vindt u de veel gestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.  

Meer info
Wie gingen er u voor

Bekijk hier de complete uitslag voor 2018

Bekijk de uitslag