Persinformatie & beeldmateriaal

Persinformatie & beeldmateriaal

De mooiste klassiekers uit binnen- en buitenland zijn in een bijzondere omgeving te zien tijdens het jaarlijkse Concours d’Elegance Paleis Soestdijk, dat dit jaar plaatsvindt van 29 en 30 augustus.

We kijken er naar uit om journalisten en bloggers te ontvangen tijdens ons evenement. Door de grote belangstelling vragen we u echter wel om vooraf een accreditatie aan te vragen.

Persverzoeken

Bezoekt u het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk als journalist en heeft u speciale verzoeken? Wilt u iemand interviewen of bent u net op zoek naar die ene, speciale foto? Neemt u dan contact op via info@classicsatthepalace.com.

Bent u werkzaam in de media maar ontvangt u onze persberichten nog niet? Stuurt u dan uw gegevens naar info@classicsatthepalace.com.

Accreditatie

Accreditatie

Accreditatie Door de grote belangstelling is het noodzakelijk om vooraf een accreditatie aan te vragen. Voorwaarden Tijdens het evenement is het niet mogelijk te accrediteren, ook niet met een perskaart… Lees meer

Meer info
Contact

Contact

Contact Heeft u vragen over uw bezoek aan het concours, wilt u deelnemen of heeft u een andere vraag? Als u contact opneemt via het onderstaande contactformulier, proberen we uw vraag… Lees meer

Meer info