Persinformatie & Beeldmateriaal

Persinformatie & Beeldmateriaal

De mooiste klassiekers uit binnen- en buitenland zijn in een bijzondere omgeving te zien tijdens het jaarlijkse Concours d’Élégance Paleis Het Loo, dat dit jaar plaatsvindt van 29 juni tot en met 1 juli.

We kijken er naar uit om journalisten en bloggers te ontvangen tijdens ons evenement. Door de grote belangstelling vragen we u echter wel om vooraf een accreditatie aan te vragen.

concours.nl/accreditatie

Persverzoeken

Bezoekt u het Concours d’Élégance Paleis Het Loo als journalist en heeft u speciale verzoeken? Wilt u iemand interviewen of bent u net op zoek naar die ene, speciale foto? Neemt u dan contact op met Jan-Peter Nijmeijers via janpeter@nijmeijersevents.nl.

Bent u werkzaam in de media maar ontvangt u onze persberichten nog niet? Stuurt u dan uw gegevens naar janpeter@nijmeijersevents.nl.

 

Bestel hier uw dagkaarten

Nu verkrijgbaar

Bestel tickets

Accreditatie

Accreditatie Door de grote belangstelling is het noodzakelijk om vooraf een accreditatie aan te vragen. Dit is mogelijk tot vrijdagmiddag 22 juni 2018, 14.00 uur. Voorwaarden Tijdens het evenement is het niet mogelijk te accrediteren, ook niet met een perskaart De aanvrager dient 18 jaar of ouder te zijn Als u voor het eerst een…

Meer info

Contact

Contact Heeft u vragen over uw bezoek aan het concours, wilt u deelnemen of heeft u een andere vraag? Als u contact opneemt via het onderstaande contactformulier, proberen we uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Indien u vragen heeft over gekochte tickets kunt u een e-mail sturen aan: tickets@concourselegance.com.

Meer info
Wie gingen er u voor

Bekijk hier de complete uitslag voor 2018

Bekijk de uitslag