De Mascotte prominent aanwezig op het Concours d’Élégance Paleis Het Loo

 

De Mascotte, automobielvereniging van Rolls-Royce en Bentley eigenaren, is dit jaar ook aanwezig en heeft een eigen stand, aangevuld met een tweetal showpaviljoens.

 

Op de stand zelf zullen twee bijzondere auto’s te bewonderen zijn, een zeer exclusieve Rolls-Royce uit het Louwman Museum (voor het eerst zichtbaar buiten het museum) en een exclusieve Bentley uit privébezit.

 

Direct vóór de stand zijn de twee Showpaviljoens gesitueerd, waar enerzijds Rolls-Royce’s en anderzijds Bentley’s te bewonderen zullen zijn. Het betreft een fraaie doorsnede van auto’s uit heden en verleden, alle auto’s zijn van onze clubleden! Op het evenemententerrein zullen een aantal clubgerelateerde bedrijven hun zaken en diensten aanbieden.

 

Geschiedenis
De Mascotte is opgericht op 4 november 1990. Destijds heette de vereniging nog “Vereniging van Rolls-Royce en Bentley Eigenaren”. Deze naam is in november 1993 gewijzigd in De Mascotte omdat de merknamen van beide automerken beschermd zijn. Toch geeft de oude naam nog steeds aan wat we in hart en nieren zijn.De Mascotte telt ongeveer 550 leden die met elkaar ongeveer 1100 automobielen van de merken Rolls-Royce en Bentley in hun bezit hebben.

 

Belangenbehartiging
De Mascotte ondersteunt de leden bij het verwerven van een Rolls-Royce of Bentley met technisch advies. Verder kent De Mascotte een aankoopkeuring en biedt de leden een voordelige autoverzekering. Aankoopkeuringen en taxaties worden uitgevoerd door een technisch expert en worden door de clubverzekeringsmaatschappij erkend.

 

Landelijke evenementen
Jaarlijks houdt De Mascotte een aantal landelijke evenementen:

de Algemene Ledenvergadering met aansluitend de nieuwjaarsreceptie, de voorjaarsrit, de picknick, de technische dag en de najaarsrit. Andere activiteiten kunnen meerdaagse reizen betreffen, ritten met een sociaal aspect (met zieken, gehandicapten e.d.) of buitenlandse reizen.

 

Regionale evenementen
Naast de landelijke evenementen worden in elk van de vijf regio’s evenementen georganiseerd door clubleden onder leiding van de regiobegeleider. Vaak betreft dit een zogenaamde Koffie & Klets, waar de leden onder het genot van een hapje en een drankje bijeenkomen.

 

Voor meer informatie, bekijk de website: www.demascotte.nl

 

Bestel hier uw dagkaarten

Nu verkrijgbaar

Bestel tickets

Het complete programma voor 2019

Nationale en Internationale Classics, eten, drinken, muziek en meer. Dit mag u niet missen!

Bekijk programma

Download nu de Concours D’Élégance app

Voor het programma, het laatste nieuws en nog veel meer…

App store Play store