Waarom sponsor worden

Noodzakelijk én welkom

Het Concours d’Élégance Paleis Het Loo kan niet georganiseerd worden zonder sponsoren. Liever nog spreken we over partners, want we proberen het evenement te versterken door echt met onze partners samen te werken.

Een sprekend voorbeeld hiervan is de samenwerking met Porsche Centrum Gelderland, de allereerste Porsche-dealer ter wereld die een zelfstandig Porsche Classic Center opzette. Dat stelt ons in staat om een unieke collectie Porsches te laten zien in dit jubileumjaar van Porsche, maar ook om een bijzonder Porsche College te organiseren. Een ander voorbeeld is Alpine, dat het Concours d’Élégance Paleis Het Loo koos als het evenement om de Alpine A110 voor het eerst in Nederland te tonen. Op die manier zijn sponsoren geen ‘noodzakelijk kwaad’, maar juist een welkome aanvulling.

Bestel hier uw dagkaarten

Nu verkrijgbaar

Bestel tickets

Club d’Élégance

Club d’Élégance In de vorm van de Club d’Élégance bieden we een uniek hospitality-paviljoen, waar u met uw relaties kunt genieten van een bijzonder autofeest in de tuinen van Paleis Het Loo. Het Concours d’Élégance Paleis Het Loo bezoeken met relaties is een goed idee. Dat idee wordt echter nog beter met onze speciale VIP-kaarten….

Meer info

Onze sponsoren

Onze sponsoren

Meer info

Sponsor worden

Sponsor worden Als u klassieke auto’s en ons evenement een warm hart toedraagt, komen we graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Meer info
Wie gingen er u voor

Bekijk hier de complete uitslag voor 2018

Bekijk de uitslag