Club d’Élégance

Club d’Élégance

In de vorm van de Club d’Élégance bieden we een uniek hospitality-paviljoen, waar u met uw relaties kunt genieten van een bijzonder autofeest in de tuinen van Paleis Het Loo.

Het Concours d’Élégance Paleis Het Loo bezoeken met relaties is een goed idee. Dat idee wordt echter nog beter met onze speciale VIP-kaarten. Onze VIP-gasten krijgen niet alleen entree tot het concours, maar ook tot onze Club d’Élégance, een exclusief hospitality-paviljoen met terras in het midden van het terrein. Na een koffie-ontvangst is er de gehele dag een open bar, terwijl er ook een bittergarnituur wordt geserveerd. Bovendien zijn uw gasten verzekerd van een parkeerplaats in de nabije omgeving, op de speciale VIP-parking.

Kaarten

De prijs voor deze unieke ervaring is € 150 euro pp (ex BTW) en voor kinderen € 45 pp (ex BTW). Kaarten zijn te bestellen per e-mail via janpeter@nijmeijersevents.nl.

Dresscode: tenue de ville

Bestel hier uw dagkaarten

Nu verkrijgbaar

Bestel tickets

Onze sponsoren

Onze sponsoren

Meer info

Sponsor worden

Sponsor worden Als u klassieke auto’s en ons evenement een warm hart toedraagt, komen we graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Meer info

Waarom sponsor worden

Noodzakelijk én welkom Het Concours d’Élégance Paleis Het Loo kan niet georganiseerd worden zonder sponsoren. Liever nog spreken we over partners, want we proberen het evenement te versterken door echt met onze partners samen te werken. Een sprekend voorbeeld hiervan is de samenwerking met Porsche Centrum Gelderland, de allereerste Porsche-dealer ter wereld die een zelfstandig Porsche…

Meer info
Wie gingen er u voor

Bekijk hier de complete uitslag voor 2018

Bekijk de uitslag