Update 15e Concours d’Élégance Paleis Het Loo

23,24 & 25 augustus 2019

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het programma en de thema’s voor de vijftiende editie van het Concours d’Élégance Paleis Het Loo. Natuurlijk worden ook deze editie weer diverse verjaardagen gevierd in de tuinen van Paleis Het Loo, we werken o.a. aan 120 Fiat, 100 jaar Citroen, 100 jaar Alvis en 60 jaar Abarth.
We zullen de bezoekers weer te trakteren op een fantastisch programma met de mooiste klassiekers, spannende nieuwe auto’s en natuurlijk veel actie. Zoals voorgaande jaren zullen diverse displays, het lekkerste eten geserveerd uit foodtrucks, verassend auto gerelateerd entertainment, de royal fair en de sprint op de Middellaan vormen een belangrijk onderdeel van het weekend.
De vijftiende editie zal zich kenmerken door een verassende nieuwe indeling en door de belevingstoer / tour of Élégance. De tuin wordt anders ingericht en door het volgen van de oranje pijlen beleefd u het Concours d’elegance Paleis Het Loo op een hele nieuwe manier. Veel aandacht zal er zijn voor actieve presentaties en de belevingen rondom auto’s en stands.
De belevingstoer voert u langs het prestigieuze concours d’elegance, autoboeken bazaar, de Automotive fair, sales avenue, Salon van moderne automobielen, techniek & élégance, automotive art paviljoen, fashion of Élégance, picknick weide, de prewar sprint, foodtrucks pleintjes, Club displays, live studio het Loo, garage historische autosport en de Pre-war Paddock.

Bestel hier uw dagkaarten

Nu verkrijgbaar

Bestel tickets

Het complete programma voor 2019

Nationale en Internationale Classics, eten, drinken, muziek en meer. Dit mag u niet missen!

Bekijk programma

Download nu de Concours D’Élégance app

Voor het programma, het laatste nieuws en nog veel meer…

App store Play store