Period Dress Preferred

Update coronavirus

Eind vorig jaar zijn wij met veel enthousiasme aan de voorbereidingen voor het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk begonnen. 29 en 30 augustus lijken nog zo ver weg… In de tijd waar we nu in leven, gaan we door met de dingen die we kunnen doen, maar we zullen ook rekening houden met het onvoorspelbare.

We bevinden ons in ongekende tijden waarin familie, geliefden, en in het bijzonder ouderen, van het grootste belang zijn en de focus zouden moeten zijn van alles wat we doen.

Met een zeer ondersteunende en flexibele locatie, trouwe sponsoren en optimistische deelnemers, bevinden we ons in een zeer gunstige positie om ervoor te zorgen dat wanneer het evenement in het laatste weekend van augustus plaatsvindt, we dit zeer intens zullen beleven.

Indien we onverhoopt het evenement moeten verplaatsen, zullen wij u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte houden. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat het door kan gaan.

Velen van u zullen belemmerd worden in zowel zakelijke- als privéaangelegenheden. Onze gedachten gaan uit naar onze deelnemers, partners en auto-enthousiastelingen. Onze gezamenlijke passie voor auto’s verbindt ons, laten we elkaar (online) opzoeken en ondersteunen waar kan.

Neem alstublieft contact met ons op als u vragen, ideeën of zorgen hebt – wees veilig en zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen.

Met klassieke groet,

Classics at the Palace BV

Jan-Peter Nijmeijers & Mick de Haas en productieteam